Terapeutická hřejivá záležitost

Uuuž je to tadyyyyy !!! HORKÁ NOVINKA  ... hřejivá záležitost v mé nabídce na eshopu !!! 

 

Solné polštářky s hřebíčkem … ideální terapie v těchto pochmurných dnech … tak se těšte se mnou … :)

 

V nabídce pro studené pochmurné zimní dny je terapeutický Solný polštářek, který nejen zahřeje ale i poléčí :) Naplnila jsem jej hrubozrnnou himalájskou solí (ze solných ložisek v Pákistánu) a hrstečkou hřebíčku, který má také velkou oblibu v aromaterapii.

 

    

 

Růžové krystalky himalájské soli a sušená nerozvinutá květní poupata Hřebíčkovce vonného jsou zašitá v bavlněném povlaku z kanafasu. Polštářek je na závěr prošit tak aby se obsah rovnoměrně rozdělil.

 

Návod na použití ... je jednoduchý, hlavně pro odpůrce mikrovlnné trouby a jejího nezdravého záření. Pro nahřátí polštářku používejte obyčejnou pečící troubu. Nastavte na 50 stupňů teplotu, vložte polštářek na čistý plech a nechte 20-30 minut zahřát. Následně přiložte na bolestivé místo nebo si ho dejte pod peřinu na zahřátí a klidný spánek. 

Pozor - solný polštářek se dá využít i jako studený ! Vložte polštářek na 30 minut do mrazničky a následně přiložte na bolestivé místo - dna, výron kotníku, ztuhlé a namožené svalstvo ...

Himalájská sůl obsahuje až 84 různých minerálních a stopových prvků (jako třeba vápník, železo, zinek, hořčík, draslík, jód a další). Jedná se o jednu z nejčistších přírodních solí. Má nespočet přínosů na civilizační problémy. Účinně působí proti astmatu, senné rýmě, na dýchací cesty, oběhový systém, revmatické onemocnění, nachlazené průdušky, nachlazení močového měchýře nebo ledvin, zmírňuje alergické reakce ...

 

A jako alternativa bude v mé nabídce Rýžový nahřívací polštářek s levandulí také pro ohřívání v klasické pečící troubě.

 

    

 

Zaručeně stojí za to vyzkoušet :) ... pro více info nakoukněte do nabídky e-shopu :)